Hebt u een duiker nodig in Bruinisse of Zierikzee?

Hebt u een duiker nodig en hebt u uw boot, schip, jacht in Bruinisse of nabije omgeving liggen? Wellicht heeft u een touw in de schroef? Wilt u aangroei of pokken door een duiker van de schroef laten verwijderen? Bent u benieuwd naar de staat van uw onderwaterschip? Bent u bezorgd over de staat van de anode?

Ik doe kleine duik-klusjes voor u. Denk aan aangroei verwijderen, anode vervangen, overboord gevallen anker of bril ophalen.

Ik kan ook foto’s of een film van uw onderwaterschip maken. Na mijn duik kunt u dan het resultaat zien. U ziet dan ook meteen de situatie vóór en na mijn werkzaamheden.

Grote klussen (schroef vervangen, (de-) monteren roer) doe ik niet, dan kunt u beter de boot op de kant zetten.

Interesse? Neem contact met mij op via Bert@driftduiken.nl. Het duiken is een hobby van mij, het is niet mijn beroep. U mag zelf een passende vergoeding voorstellen. Denk aan vanaf 75 euro (dat zijn mijn kosten voor apparatuur en dergelijke) voor een inspectie en indien gewenst met onderwater videobeelden.

Volgende (laatste) pagina