Hebt u een duiker nodig in Bruinisse of Zierikzee?

Hebt u een duiker nodig en hebt u uw boot, schip, jacht in Bruinisse of nabije omgeving liggen? Wellicht heeft u een touw in de schroef? Wilt u aangroei of pokken door een duiker van de schroef laten verwijderen? Bent u benieuwd naar de staat van uw onderwaterschip? Bent u bezorgd over de staat van de anode?

Ik doe kleine duik-klusjes voor u. Denk aan aangroei verwijderen, anode vervangen, overboord gevallen anker of bril ophalen.

Ik kan ook foto’s of een film van uw onderwaterschip maken. Na mijn duik kunt u dan het resultaat zien. U ziet dan ook meteen de situatie vóór en na mijn werkzaamheden.

Grote klussen (schroef vervangen, (de-) monteren roer) doe ik niet, dan kunt u beter de boot op de kant zetten.

Interesse? Neem contact met mij op via Bert@driftduiken.nl. Het duiken is een hobby van mij, het is niet mijn beroep. U mag zelf een passende vergoeding voorstellen. Dank aan vanaf 75 euro (dat zijn mijn kosten voor apparatuur en dergelijke) voor een inspectie met onderwater videobeelden.

Volgende (laatste) pagina